Consiliul de Administraţie al transportatorului national de gaze Transgaz a decis numirea lui Ion Sterian în funcţia de director general al societăţii şi a lui Marius Vasile Lupean în postul de director economic, a anunţat Transgaz, care arată că a fost încheiată procedura de selecţie a celor doi directori în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

”Aşa cum a fost comunicat anterior şi respectând prevederile legale în vigoare, procedura de selecţie Transgaz a fost desfăşurată de Consiliul de Administraţie împreună cu Comitetul Consultativ de Nominalizare şi Remunerare, fără implicarea vreunui expert independent specializat în recrutarea resurselor umane”, arată un comunicat al companiei, citat de News.ro.

Anterior, Petru Văduva a renunţat la postul de director general al Transgaz invocând ”motive personale”, iar consiliul de administraţie al companiei l-a numit director general interimar pe Ion Sterian, actualul şef al C.A. Atât Văduva, cât şi Sterian şi-au început mandatele în anul 2013.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.